Corectură la un email anterior „Informații Flexpolis 2021“

 

Stimate asigurat/stimată asigurată,
 

La 12 noiembrie ați primit un email de la noi cu informații legate de Polița Flex HollandZorg începând din 2021. În acest mail era cuprinsă și o situație a primelor, eronată. Structura primelor era corectă, dar - dintr-o greșeală de calcul - prima netă a fost afișată eronat. Probabil ați observat și dvs. această greșeală. Ne cerem scuze pentru eroarea făcută. În acest mail am remediat eroarea și găsiți sumele pe care le veți avea de plată începând din 2021 cu primele de asigurări de sănătate.
Pentru a nu omite nimic, am atașat încă o dată modificările asigurării de sănătate aplicabile din 2021. Polița dvs. pentru 2021 va fi disponibilă de la începutul lui ianuarie în contul dvs. online „My HollandZorg”.

Prima de asigurare și modificările Flexpolis 2021

În prezentarea generală de mai jos este menționată suma pe care o veți plăti lunar începând cu 1 ianuarie 2021.

 

Până la sfârșitul anului 2020, se aplică o taxă deductibilă voluntară de 500 € la asigurarea de bază Flexpolis, care presupune o reducere la prima asigurării de bază. No Risk II rambursează apoi costurile care decurg din această taxă deductibilă voluntară.

Începând cu 2021, vom converti asigurarea de bază în varianta fără taxă deductibilă voluntară. Prima de asigurare netă rămâne la un cost convenabil pentru dvs. No Risk I continuă să ramburseze costurile care decurg din suma deductibilă obligatorie. Prin urmare, nu vi se va factura pentru anul 2021 suma deductibilă.

 

Sumele nu sunt specificate în tabelul de mai jos. Veți găsi sumele corespunzătoare în e-mailul dvs.

Prima de asigurare lunară

Prima de asigurare de bază incluzând suma deductibilă obligatorie de 385 €

 

No Risk I
No Risk II
Prima de asigurare incluzând No Risk
Reduceri colectivitate:
Prima de asigurare netă (suma pe care o plătiți lunar)

Modificări aduse asigurării de sănătate de la 1 ianuarie

Puteți citi despre schimbările care vor interveni de la 1 ianuarie, în anexa „Modificări 2021”.

Consultați site-ul nostru web pentru mai multe informații

Mai multe informații despre asigurarea HollandZorg Flexpolis găsiți la hollandzorg.com/flex2021. Aveți alte întrebări? Datele noastre de contact le găsiți aici.

 

Cu stimă,
HollandZorg

 

Frank Johnsen
Director clienți