Corectură la un email anterior „Informații Flexpolis 2022“

 

Stimate asigurat/stimată asigurată,

La 12 noiembrie ați primit un email de la noi cu informații legate de Polița Flex HollandZorg începând din 2022. În acest mail era cuprinsă și o situație a primelor, eronată. Ne cerem scuze pentru eroarea făcută. Acordurile cu angajatorul dvs. privind prima No Risk I au fost ajustate, astfel că veți plăti mai puțin pentru No Risk I. În acest mail am corectat eroarea și regăsiți sumele pe care le veți plăti pentru asigurarea de sănătate începând din 2022. Pentru a nu omite nimic, am atașat încă o dată modificările asigurării de sănătate aplicabile din 2022. Polița dvs. pentru 2022 va fi disponibilă de la începutul lui ianuarie în contul dvs. online personal mijn.hollandZorg.com.

Prima de asigurare și modificările asigurării de sănătate

În lista de mai jos găsiți suma pe care o veți plăti lunar în 2022.

Costurile (serviciilor medicale) sunt în creștere. Prin urmare, suntem nevoiți să creștem prima asigurării de bază. V-am informat deja cu privire la acest lucru. Bineînțeles, asigurarea încheiată cu noi vă asigură o acoperire medicală bună. Și vă stăm la dispoziție și în 2022, dacă aveți nevoie de noi.


Sumele nu sunt specificate în tabelul de mai jos. Veți găsi sumele corespunzătoare în e-mailul dvs.

Prima de asigurare lunară

 Prima de asigurare de bază incluzând suma deductibilă obligatorie de 385 €  €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
Prima de asigurare incluzând No Risk  €
 Reduceri colectivitate:  €
Prima de asigurare netă (suma pe care o plătiți lunar)  €

Modificări ale asigurării de sănătate

Guvernul stabilește în fiecare an conținutul asigurării de bază. Pe website-ul  nostru găsiți modificările care intră în vigoare de la 1 ianuarie 2022, în documentul „Modificări 2022”. Nu am modificat asigurarea suplimentară No Risc I și II.

Vizitaţi pagina noastră de interne

Informații suplimentare despre asigurarea noastră HollandZorg Flexpolis găsiți pe hollandzorg.com/flex2022 . Aici veți găsi, de asemenea, datele noastre de contact dacă mai aveți întrebări.

Cu stimă,
HollandZorg

Frank Johnsen
Director clienți