Cum se poate îmbunătăți sistemul de sănătate? Participă la sondaj

Stimate domn/Stimată doamnă,
Săptămâna trecută v-am invitat să participați la un sondaj legat de serviciile de sănătate oferite angajaților străini în Țările de Jos.
SPRE SONDAJ
Rezultatele sondajului ne ajută să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și să le adaptăm mai bine nevoilor dvs. Sperăm că vă puteți lua câteva minute din timp pentru a completa chestionarul. Completarea chestionarului durează doar 8 minute. Pentru completarea sondajului, puteți selecta limba dumneavoastră. Întrebările sunt disponibile în engleză, polonă, română și olandeză și toate au mai multe variante de răspuns. Sondajul este complet anonim. Pentru acest sondaj, HollandZorg colaborează cu Healthcare for internationals*, care a elaborat sondajul și cu Wise up**, care coordonează și desfășoară sondajul.

Cele mai importante rezultate ale sondajului le vom posta pe website-ul nostru în februarie 2021. Dacă putem face modificări sau îmbunătățiri direct, vă vom spune pe loc chiar în mesajul respectiv.

Vă mulțumim anticipat pentru completarea chestionarului!

Cu stimă,

Frank Johnsen
Director clienți


*Healthcare for internationals (H4i) este o rețea internațională de organizații non-profit care face legătura între sistemul de sănătate al Țărilor de Jos și nevoile și așteptările pacienților.
** Wise Up este un birou de studii de piață și consultanță pentru piața muncii, învățământ și economie