Codul dvs. de identificare HollandZorg este (relation number): Acest lucru este menționat în e-mail. Aveți nevoie de acest cod pentru înregistrarea unică la Mijn HollandZorg.

Verificați datele dvs.

Stimată doamnă, stimate domn nume,

V-am informat recent despre asigurarea dvs. de sănătate Flexpolis. Pentru mai multe informații despre această asigurare, vizitați My HollandZorg. Detaliile din My HollandZorg trebuie să fie corecte, întrucât acesta este singurul mod prin care vă putem oferi un serviciu de calitate. Acesta este motivul pentru care vă solicităm detaliile. Pentru informații despre conectarea la My HollandZorg consultați pagina noastră de internet.

Verificați datele dvs.

Polițele se găsesc pe ‘Asigurarea mea de sănătate’. Verificați cu atenție detaliile: Vă rugăm să ne informați despre orice informație incorectă în termen de două săptămâni. Detaliile dvs. personale pot fi găsite la „Datele mele”. Tot aici puteți găsi datele dvs. de contact precum numărul de telefon, adresa de email și IBAN. Vă rugăm să verificați aceste detalii de contact și să completați informațiile, care lipsesc.

Solicitare numai în baza IBAN

Uneori, medicul generalist vă va emite o factură. Ne puteți trimite o solicitare de rambursare numai dacă ați înregistrat contul dvs. IBAN. Atunci când aveți dreptul la o rambursare, noi vom achita valoarea relevantă în contul dvs. în termen de zece zile lucrătoare. Puteți solicita rambursarea unei facturi via My HollandZorg sau prin aplicația de rambursări HollandZorg Expense Claim. Mesajele despre rambursările dvs. se găsesc în ‘My HollandZorg’, la secțiunea ‘Mesajele mele’.

Aplicația de solicitări HollandZorg

Aplicația HollandZorg Claims vă simplifică solicitarea rambursării unei facturi. Vă introduceți detaliile, faceți o poză a facturii și o trimiteți cu un singur clic de mouse. Descărcați acum aplicația HollandZorg Claims din App Store sau Google Play.

   

Întrebări

Întrebări? Contactați-ne la centrul nostru de asistență clienți. Vă ajutăm cu plăcere. Vizitați pagina noastră de internet pentru opțiunile de contact. Angajații noștri vorbesc engleză. Cu stimă,
HollandZorg

Frank Johnsen
Client Director

P.S. Mai multe informații despre Covid-19 vaccinare