Onboarding 2 - ro

Dragă domnule doamnă,

 

În acest e-mail vă vom explica ce să faceți în cazul în care aveți nevoie de asistență medicală.

 

Accesul la asistență medicală în Regatul Țărilor de Jos

În primul rând: dacă viața dumneavoastră este în pericol apelați 112. În celelalte cazuri, primul dumneavoastră punct de contact atunci când aveți nevoie de un medic în Regatul Țărilor de Jos este un medic generalist (medic generalist sau huisarts în limba neerlandeză). Medicul generalist va încerca să vă trateze, dacă este posibil. Dacă este necesar vi se va da o trimitere către un alt furnizor de asistență medicală sau un spital. Pentru a găsi un medic generalist în zona dumneavoastră vă rugăm să accesați site-ul nostru.

Informații despre medicul 

 

 

Descărcați broșura GP


Ce trebuie să aduceți la medicul dumneavoastră generalist

Când vizitați medicul generalist asigurați-vă că aveți documentul de identitate și BSN cu dumneavoastră. Cabinetul medicului generalist va avea nevoie de aceste documente pentru a verifica dacă aveți asigurare de sănătate. Asigurarea dumneavoastră HollandZorg acoperă vizitele la medicul generalist.

 

Revendicarea costurilor privind sănătatea

Uneori, furnizorul dumneavoastră de servicii medicale vă poate solicita să plătiți serviciile pe care le furnizează. În cazul în care se întâmplă acest lucru, puteți revendica costurile trimițând factura prin intermediul My HollandZorg sau prin aplicația HollandZorg. Dacă cererea dumneavoastră de despăgubire este justificată vă vom transfera banii în contul bancar. Vă rugăm să vă asigurați că ați înregistrat IBANul în My HollandZorg (în secțiunea „Detaliile mele”) pentru ca noi să știm unde să transferăm rambursarea costurilor.

Descărcați aplicația HollandZorg

 

Îngrijire medicală în străinătate

Locuiți în străinătate? În acest caz, asistența medicală pe care o primiți în țara de reședință este acoperită de asemenea de asigurarea HollandZorg. Pentru a fi eligibil, trebuie să prezentați formularul S1 asigurătorului din țara dumneavoastră de reședință. Dacă vă conectați la My HollandZorg, puteți solicita ca acest formular să fie trimis în format digital către asigurător. În My HollandZorg puteți opta, de asemenea, pentru descărcarea formularului S1. Familia dumneavoastră (soț/soție și/sau copii) încă locuiește în țara dumneavoastră de reședință? Vă puteți adăuga membrii familiei în calitate de coasigurați. Aflați mai multe accesând site-ul nostru.

 

Doriți să aflați mai multe?

Nu ați găsit ceea ce căutați? Puteți contacta Centrul nostru de asistență pentru clienți (în limba neerlandeză și în limba engleză) prin intermediul opțiunilor de contact de mai jos.

 

Cu stimă,

Berry Huizing
Director Clienți
HollandZorg

Numărul dumneavoastră de client:<see e-mail>
Veți avea nevoie de acest număr pentru o înregistrare unică pe My HollandZorg, unde vă veți găsi polița, EHIC digital și multe altele.