Onboarding 3 - bg

Уважаеми господине/госпожо, 

В това електронно писмо ще Ви обясним кога изтича Вашата нидерландска здравна застраховка.

Какво се случва, ако Вашето назначение приключи

В повечето случаи Вашият работодател ще анулира здравната Ви застраховка веднага щом приключи работата Ви. Няма да се налага да предприемате никакви действия сами. Ще получите анулиране на Вашата полица в пощенската си кутия на My HollandZorg. В някои ситуации обаче правилата са различни.

Все пак може да подлежите на задължително здравно осигуряване

При някои обстоятелства може да сте задължени да имате основно здравно осигуряване след края на назначението Ви. Например ако заболяването Ви пречи да работите и получавате обезщетение за болест. Ако случаят е такъв, Вашата основна здравна застраховка ще бъде продължена автоматично. Вашето допълнително покритие No Risk I и II обаче ще бъде анулирано. Не сте сигурни дали имате нужда от продължаване на основната здравна застраховка, или не? Просто попитайте нашия Център за обслужване на клиенти или проверете информацията на адрес workinnl.nl.

 

Искате ли да научите повече?

Не намерихте това, което търсите? Можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти (на нидерландски и английски език) чрез вариантите за контакт по-долу.

 

С уважение,

Berry HuizingДиректор „Продажби“

HollandZorg