Onboarding 3 - ro

Dragă domnule doamnă,

În acest e-mail vă vom explica când expiră asigurarea dumneavoastră de sănătate olandeză.


Ce se întâmplă când vă expiră detașările

În majoritatea cazurilor angajatorul dumneavoastră vă va anula asigurarea de sănătate de îndată ce vi se încheie detașarea. dumneavoastră nu va trebui să luați nicio măsură. Veți primi o anulare a poliței dumneavoastră în căsuța poștală My HollandZorg. Cu toate acestea, în anumite situații regulile sunt diferite.

S-ar putea ca să aveți în continuare nevoie de o asigurare de sănătate obligatorie

În anumite circumstanțe puteți fi obligată să aveți acoperire de bază prin asigurarea de sănătate după ce vi se încheie detașarea. De exemplu, dacă afecțiunea medicală vă împiedică să lucrați și dacă primiți beneficii din motive medicale. În acest caz, asigurarea dumneavoastră de sănătate de bază va continua automat. Cu toate acestea, acoperirea dumneavoastră suplimentară No Risk I și II va fi anulată. Nu sunteți sigur(ă) dacă aveți nevoie de asigurare de sănătate de bază continuă sau nu? Întrebați Centrul nostru de asistență pentru clienți sau verificați informațiile pe workinnl.nl

Doriți să aflați mai multe?

Nu ați găsit ceea ce căutați? Puteți contacta Centrul nostru de asistență pentru clienți (în limba neerlandeză și în limba engleză) prin intermediul opțiunilor de contact de mai jos.

 

Cu stimă,

Berry Huizing

Director Clienți

HollandZorg