Bine ați venit

Stimată doamnă, stimate domn nume,

Sunteți asigurat la HollandZorg, specialistul în domeniul sănătății pentru muncitorii temporari. În asigurarea de sănătate Flexpolis, care include No Risk I și II, sunt incluse cele mai multe îngrijiri medicale, precum internări spitalicești, asistență de urgență și consult la medicul generalist.

Toate documentele laolaltă

Aveți acces imediat la asigurarea dvs. de sănătate Flexpolis prin mediul dvs. online, ‘My HollandZorg’. În My HollandZorg veți găsi printre altele:

  • Programul polițelor dvs. Aceasta este dovada asigurării dvs. Puteți descărca programul de polițe și îl puteți salva pe calculatorul dvs.
  • Cardul dvs. digital european pentru asigurarea de sănătate (EHIC). Faceți o captură de ecran și salvați EHIC direct pe telefon. Aveți nevoie de cardul EHIC pentru îngrijiri medicale în afara Olandei și în afara statului dvs. de reședință. În astfel de cazuri apelați întotdeauna centrul de urgență HollandZorg la +31 (0) 570 687 112. În Olanda nu aveți nevoie de cardul de sănătate pentru a merge la medic. Acesta vă va solicita cartea de identitate și codul numeric personal (BSN). Nu mai eliberăm carduri fizice în mod automat. Pentru mai multe informații consultați pagina noastră de internet.

Conectați-vă pur și simplu la My HollandZorg

Pentru a vă conecta la My HollandZorg mai întâi trebuie să vă înregistrați. Pentru aceasta vă puteți folosi telefonul și numărul de identificare. După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta în siguranță cu adresa de email, parola și codul E, pe care îl veți primi într-un SMS pe telefon.

Codul dvs. de identificare HollandZorg este (relation number): Acest lucru este menționat în e-mail.

Informații despre vaccinarea împotriva Covid-19

În Țările de Jos, campania de vaccinare împotriva Covid-19 este în plină desfășurare. Și dvs. sunteți eligibil pentru a vă vaccina împotriva coronavirusului, dacă sunteți de peste 4 săptămâni în Țările de Jos. Vă explicăm pe website-ul nostru modalitatea în care autoritățile olandeze vă vor trimite o invitație la vaccinare.

Întrebări

Săptămâna viitoare vă vom trimite încă două email-uri cu informații pentru a vă asista. Pentru mai multe informații despre asigurarea dvs. de sănătate, vizitați pagina noastră de internet. Întrebări? Contactați-ne la centrul nostru de asistență clienți. Vă ajutăm cu plăcere. Vizitați pagina noastră de internet pentru opțiunile de contact. Angajații noștri vorbesc engleză.

Cu stimă,
HollandZorg

Frank Johnsen
Client Director