Roemeens Z AVTV

Stimate asigurat/stimată asigurată,

Prin intermediul acestui email vă explicăm care va fi prima dumneavoastră de asigurare în anul 2023. În plus, vă prezentăm modificările aduse asigurării dumneavoastră de sănătate.

Prima de asigurare medicală publică și franșiza obligatorie

Prima de asigurare pentru asigurarea medicală publică este aceeași pentru toată lumea. Franșiza obligatorie rămâne aceeași în anul 2023: € 385. Mai jos vă prezentăm suma exactă pe care trebuie să o plătiți pe lună pentru o persoană asigurată, începând cu 1 ianuarie 2023, aferentă asigurării dumneavoastră de sănătate.

Costurile (cu îngrijirea medicală) au crescut. Prin urmare, suntem forțați să mărim prima de asigurare. Desigur că beneficiați în continuare de o acoperire solidă alături de noi și că vom fi mai mult decât bucuroși să vă oferim asistență în 2023, când veți avea nevoie de ea.

Sumele nu sunt specificate în tabelul de mai jos. Veți găsi sumele corespunzătoare în e-mailul dvs.

Noua dumneavoastră primă

 Name  
 Număr de referință <relatienummer>  
   
Asigurare medicală publică  €
   
 Total  

Politica nouă și CEAS în My HollandZorg

Politica nouă va fi gata în My HollandZorg în decurs de cinci zile (lucrătoare). Aici puteți găsi și Cardul European de Asigurări de Sănătate (CEAS), dacă aveți nevoie de îngrijiri medicale de urgență în afara țării. Înainte de a vă autentifica, trebuie să vă înregistrați. În acest scop, vă puteți folosi numărul de telefon și pe cel de referință. De asemenea, aveți nevoie de BSN (numărul național unic). Numărul de referință poate fi găsit în descrierea de mai sus.

Bonificația aferentă îngrijirii medicale: contribuția față de costuri

Dacă venitul dumneavoastră este sub o anumită limită, puteți solicita guvernului rambursarea unei părți a primei de asigurare medicale. Aceasta reprezintă bonificația aferentă îngrijirii medicale (Zorgtoeslag). Puteți solicita bonificația aferentă îngrijirii medicale la Administrația Fiscală și Vamală. Pentru mai multe informații apelați linia de asistență a Departamentului fiscal, la +31 (0) 55 5385385.

Solicitați o asigurarea suplimentară

Puteți solicita o asigurarea suplimentară și/sau dentară, în 2023. Cu asigurarea medicală publică, aveți dreptul la majoritatea îngrijirilor medicale necesare, pe teritoriul Țărilor de Jos. Asigurarea suplimentară vă oferă mai multă siguranță. Nu sunteți sigur cu privire la asigurarea suplimentară și/sau dentară, în 2023? Aflați mai multe informații la hollandzorg.com/supplementary. Vă puteți schimba asigurarea din My HollandZorg.

Modificări aduse asigurării medicale

Acoperirea oferită de asigurarea medicală publică este stabilită anual de Guvern. În Prezentarea modificărilor aferente anului 2023 explicăm ce se va modifica începând cu 1 ianuarie 2023.

Aveți întrebări?

Contactați-ne la centrul nostru de asistență clienți. Vă ajutăm cu plăcere.