Onboarding 1 - hu

Üdvözöljük!

 

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Örömmel üdvözli önt a HollandZorg, a külföldi munkavállalók egészségbiztosító specialistája! Flexpolis egészségbiztosítási szerződésének – mely kiegészítő No Risk I és II fedezetet tartalmaz – köszönhetően ön bármikor megfelelő egészségügyi szakemberhez fordulhat. 
A következő 2 hónap során összesen 4 e-mailt fog kapni tőlünk. Ezekben az e-mailekben részletesen bemutatjuk a holland egészségügyi ellátás rendszerét. Mai levelünkben az ön egészségbiztosítási csomagjáról lesz szó, és arról, hogy hol találhatja meg egészségbiztosítási kötvényét. 

Hozzáférés a biztosítás dokumentumaihoz: My HollandZorg

Személyes és biztonságos online környezetében – a My HollandZorgban – minden szükséges információt megtalálhat egészségbiztosításával kapcsolatban. A My HollandZorgban megtalálja digitális EHIC-kártyáját (Európai Egészségbiztosítási Kártya), a biztosítási időszak áttekintését, és igény esetén az S1 nyomtatványt tartalmazó. A My HollandZorg regisztrációhoz szüksége lesz erre a „kapcsolati számra”: <see e-mail>

A My HollandZorg

Színvonalas ellátás egészségbiztosítási csomagunkkal

Mindenkinek, aki Hollandiában él vagy dolgozik, törvényben előírt kötelezettsége egészségbiztosítást kötni. Külföldi munkavállalóként ez az egészségbiztosítási csomag különösen megfelelő önnek. Az egészségbiztosítási csomag tartalma:

  • Alapszintű egészségbiztosítás

A HollandZorg egészségbiztosítási alapcsomag a háziorvosi (angolul: GP, hollandul huisarts) konzultáció, a kórházi felvétel és a sürgősségi ellátás költségeit fedezi. Ön Hollandiában bármelyik kórházba bejuthat.

  • A No Risk I és II előnyei

A No Risk I és II kiegészítő csomag bizonyos további egészségügyi költségekre nyújt fedezetet. Például a legtöbb egészségbiztosítónál az egészségügyi ellátása során felmerülő első 385 euró összegű költséget önnek kell megfizetnie. Ezt itt „többletnek” nevezzük. A velünk kötött biztosítási szerződés alapján önnek ilyen fizetési kötelezettsége nem áll fenn. Ezenkívül mindenkire vonatkozik, hogy egyes gyógyszerek költségét részben magunknak kell állnunk. Ennek a „személyes hozzájárulásnak” nevezett önrésznek az összege akár 250 euró is lehet.Ha velünk szerződik, személyes hozzájárulást sem kell fizetnie. Ezenkívül orvosilag indokolt esetekben, illetve halál esetén Európán belül megszervezzük és fizetjük a hazájába történő visszaszállítás költségeit Sürgősségi fogászati ellátásra évi 200 euró összegben nyújtunk fedezetet.

Többet szeretne tudni?

Nem találta meg, amit keresett? Bátran forduljon ügyfélszolgálati központunkhoz (holland és angol nyelven) az alábbi elérhetőségeinken.

 

Üdvözlettel:

Berry Huizing

Ügyfélkapcsolati Vezető

HollandZorg

 

Utóirat: Tudjon meg többet a hollandiai egészségügyi ellátásról, munkavállalásról és életről a workinnl.nl oldalon.