Informație Flexpolis 2023

Stimate asigurat/stimată asigurată,

Ați obținut o asigurare HollandZorg Flexpolis prin intermediul angajatorului dumneavoastră; aceasta este asigurarea noastră medicală specială pentru angajații internaționali. Acest email stabilește prima de asigurare pentru 2023. În plus, vă vom prezenta modificările aduse asigurării medicale publice.

O politică nouă începând din ianuarie

Politica aferentă anului 2023 va fi disponibilă în mediul dumneavoastră online personal, My HollandZorg, la începutul lunii ianuarie 2023. Înainte de a vă autentifica în My HollandZorg, trebuie să vă înregistrați. În acest scop, puteți folosi numărul de telefon și numărul de referință. De asemenea, aveți nevoie de BSN (numărul național unic). Puteți găsi numărul de referință în tabelul cu prime, de mai jos.

Prima și modificările aduse Flexpolis 2023

Rezumatul de mai jos vă arată sumele lunare pe care le veți plăti începând cu 1 ianuarie 2023.

Costurile cu îngrijirea medicală au crescut. Prin urmare, suntem forțați să mărim prima de asigurare. Desigur că beneficiați în continuare de o acoperire solidă alături de noi și că vom fi mai mult decât bucuroși să vă oferim asistență în 2023, când veți avea nevoie de ea.
 
Sumele nu sunt specificate în tabelul de mai jos. Veți găsi sumele corespunzătoare în e-mailul dvs.

Prima de asigurare lunară

 Name  
 Număr de referință <relatienummer>  
   
Primă asigurare medicală publică, incl. 385 € franșiza obligatorie  €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
   
Prima de asigurare netă (suma pe care o plătiți lunar)  €

Modificări aduse asigurării medicale începând cu 1 ianuarie

Conținutul asigurării medicale publice este stabilit anual de Guvern. Pe site-ul nostru, documentul intitulat „Modificări 2023” explică modificările aduse începând cu 1 ianuarie 2023. Ca urmare a normelor guvernamentale, reducerea de grup aferentă asigurării medicale publice va fi întreruptă la 1 ianuarie 2023. Acest aspect se aplică tuturor asigurărilor medicale din Țările de Jos. Desigur, puteți beneficia în continuare de asigurarea suplimentară de grup, Fără riscuri I și II. Acestea rămân neschimbate și oferă rambursări pentru, printre altele, franșiza obligatorie.

Aveți întrebări?

Contactați-ne la centrul nostru de asistență clienți. Vă ajutăm cu plăcere.