Информация за Flexpolis 2024 г

Уважаеми застраховани господине/застрахована госпожо,

Вие сте сключили застраховка HollandZorg Flexpolis чрез Вашия работодател. Повече от 15 години предлагаме специализирани услуги в областта на здравната застраховка за международни служители. В настоящото електронно писмо се определя премията за 2024 г. Ще Ви разкажем и за промените в основната здравна застраховка.

Благодарение на Вашата здравноосигурителна полица Flexpolis, която включва допълнително покритие No Risk I и II, Вие получавате достъп до здравен специалист в Нидерландия, когато имате нужда от такъв.

В HollandZorg Вие получавате редица специални предимства:

  • В HollandZorg не плащате първите 385 € от разходите за здравни грижи. Това се нарича задължителна надбавка („eigen risico“ на нидерландски). При повечето от останалите здравноосигурителни дружества трябва сами да платите задължителната надбавка.
  • В Holland Zorg не се изисква да платите лична вноска за лекарства в размер на 250 € за разлика от други здравноосигурителни дружества.
  • Ние ще организираме и ще платим репатрирането Ви до Вашата държава, когато това е необходимо по медицински причини или в случай на смърт.
  • Разходите за спешна стоматологична помощ се покриват в размер до 200 € за календарна година.
  • Всички съобщения и документи са налични на нидерландски и английски език. Важни документи са налични също така на полски, румънски, български и унгарски.

Нова полица

Вашата полица за 2024 г. ще бъде достъпна във Вашето лично онлайн пространство, My HollandZorg, на 31 декември 2023 г. За да се регистрирате в My HollandZorg, ще Ви трябва Вашият „свързан номер“. В My HollandZorg ще намерите и Вашата цифрова европейска здравноосигурителна карта (ЕЗОК), преглед на Вашия осигурителен период и, ако е поискано, съобщение, съдържащо Вашия формуляр S1.

Premium Flexpolis 2024

В резюмето по-долу е посочена месечната сума, която ще плащате, считано от 1 януари 2024 г.

 Name  Месечна премия 
 Relation number  
   
Основна здравна застраховка   €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
 Нетна премия (сумата, която плащате всеки месец)  €

Промени в здравната застраховка

Правителството ежегодно определя съдържанието на основната здравна застраховка. На нашия уебсайт в документа, озаглавен „Промени 2024“, се обяснява какви промени ще влязат в сила от 1 януари 2024 г.

Имате ли въпроси?

Можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти, ще се радваме да ви помогнем (на нидерландски или английски език).

С уважение,
HollandZorg

Berry Huizing,
Директор „Клиенти“