Tájékoztatás Flexpolis 2024

Tisztelt Biztosított!

Ön, munkáltatóján keresztül, HollandZorg Flexpolis-t kötött. Több mint 15 éve működünk nemzetközi munkavállalók életbiztosítási specialistájaként. Ez a levél a 2024-ben érvényes biztosítási díjat ismerteti. Tájékoztatjuk továbbá az alap életbiztosításban bekövetkezett változásokról is.

A Flexpolis életbiztosítási kötvénynek köszönhetően, amely további I. és II. sz. kockázati fedezetet biztosít, egészségügyi szakember áll rendelkezésére Hollandiában, amikor arra szüksége van.

A HollandZorg sok különleges előnyt nyújt Önnek:

  • A HollandZorgnál nem kell az egészségügyi kiadások első 385 EUR összegét fizetnie. (Ezt kötelező önrésznek (hollandul: „eigen risico”-nak) hívják. A legtöbb más biztosítónál Önnek kell fizetnie a kötelező önrészt.
  • A többi egészségbiztosítóval ellentétben, a HollandZorgnál nem kell 250 EUR egyéni gyógyszer-hozzájárulást fizetnie.
  • Elrendezzük és fizetjük anyaországába történő hazaszállítását, amikor ennek egészségügyi indoka van, illetve halál esetén.
  • Sürgősségi fogászati ellátás fedezete naptári évenként 200 EUR.
  • Minden közlés és dokumentum elérhető holland és angol nyelven. A fontos dokumentumok lengyelül, románul, bolgárul és magyarul is elérhetők.

 

Új biztosítási kötvény

2024-es biztosítási kötvénye személyes on-line környezetében, a My HollandZorgban, 2023. december 31-én lesz elérhető. A My HollandZorgba történő regisztrációhoz kapcsolati számára lesz szüksége. A My HollandZorgban megtalálja EHIC-kártyáját, biztosítási időszakának áttekintését és, ha kérte, megtalál egy, az S1-jét tartalmazó üzenetet is.

Flexpolis 2024. évi biztosítási díj

Az alábbi összefoglaló azt a havi összeget mutatja, amelyet Ön 2024. január 1-jétől fog fizetni.

   Havi biztosítási díj 
Relation number  
   
Alap életbiztosítás   €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
 Nettó biztosítási díj (amit havonta fizet)  €

Változások az egészségbiztosításban

A kormány az alap egészségbiztosítás tartalmát évente határozza meg. Honlapunkon a „2024. évi változások” című dokumentum ismerteti a 2024. január 1-jén hatályba lépő változásokat.

Van kérdése?

Forduljon Ügyfélszolgálati Központunkhoz, ahol örömmel nyújtanak segítséget Önnek (holland vagy angol nyelven).

Üdvözlettel:
HollandZorg

Berry Huizing,
ügyfélkapcsolati igazgató

.