Informatie Flexpolis 2024

Beste verzekerde,

U heeft via uw werkgever de HollandZorg Flexpolis afgesloten. Meer dan 15 jaar is HollandZorg dé specialist in zorgverzekeringen voor internationale medewerkers. In deze brief vindt u de premie voor 2024 en de veranderingen in de zorgverzekering.

Dankzij uw Flexpolis zorgverzekering, inclusief de aanvullende verzekering No Risk I en II, kunt u altijd terecht bij een zorgaanbieder in Nederland als u deze nodig heeft.

Bij HollandZorg profiteert u van een aantal voordelen:

  •  Bij HollandZorg hoeft u niet de eerste € 385,- aan zorgkosten te betalen. Dit wordt het verplicht eigen risico genoemd. Bij de meeste andere zorgverzekeraars betaalt u het verplicht eigen risico zelf.
  • Bij Holland Zorg betaalt u geen eigen bijdrage van € 250,- voor medicijnen als u deze nodig heeft. Bij de meeste andere zorgverzekeraars betaalt u dit wel zelf.
  • Wij regelen en betalen de repatriëring naar uw thuisland als dit om medische redenen of bij overlijden noodzakelijk is.
  • Spoedeisende tandheelkundige zorg wordt vergoed tot € 200,- per kalenderjaar.
  • Alle communicatie en documenten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Belangrijke documenten zijn ook beschikbaar in het Pools, Roemeens, Bulgaars en Hongaars.

Nieuwe polis

Uw nieuwe polis voor 2024 staat op 31 december 2023 voor u klaar in Mijn HollandZorg, uw persoonlijke online omgeving. U heeft uw relatienummer nodig om u te registreren voor Mijn HollandZorg. In Mijn HollandZorg vindt u ook uw digitale EHIC (zorgpas), een overzicht van uw verzekerde periode en een bericht met uw S1 (als u deze heeft aangevraagd).

Premie Flexpolis 2024

In onderstaand overzicht ziet u het bedrag dat u maandelijks betaalt vanaf 1 januari 2024.

 Name  
 Relatienummer  
   
 Basisverzekering   €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
 Netto premie (het bedrag dat u maandelijks betaalt)  €

Veranderingen in de zorgverzekering

De overheid bepaalt ieder jaar de inhoud van de basisverzekering. We hebben ook een aantal dingen veranderd aan onze aanvullende verzekeringen. In het document ‘Wijzigingen 2024’ leest u wat er verandert vanaf 1 januari 2024.

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder (in het Nederlands of Engels). Kijk op onze website voor de contactmogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
HollandZorg

Berry Huizing
Directeur Klant