Informații despre Flexpolis 2024

Dragă asigurat,

Ați încheiat o asigurare Flexpolis de la HollandZorg prin intermediul angajatorului dumneavoastră. Suntem specializați în asigurări de sănătate pentru angajați internaționali de peste 15 ani. Acest e-mail prezintă prima de asigurare pentru 2024. În plus, vă vom prezenta modificările aduse asigurării de sănătate de bază.

Cu polița de asigurare de sănătate Flexpolis, care include acoperirea suplimentară No Risk I și II, aveți acces la un profesionist în domeniul sănătății din Țările de Jos, în caz de nevoie.

Cu HollandZorg beneficiați de o serie de avantaje speciale:

  • Cu HollandZorg nu trebuie să plătiți primele costuri medicale în valoare de 385 €. Aceasta este franșiza obligatorie („eigen risico” în limba neerlandeză). La majoritatea asigurătorilor care oferă asigurări de sănătate, trebuie să plătiți dumneavoastră franșiza obligatorie.
  • Spre deosebire de alți asigurători care oferă asigurări de sănătate, cu Holland Zorg nu trebuie să plătiți o contribuție personală de 250 € pentru medicamente.
  • Noi ne vom ocupa de repatrierea dumneavoastră către țara de domiciliu și vom plăti pentru aceasta dacă va fi necesar din motive medicale sau în caz de deces.
  • Asistența medicală dentară de urgență este acoperită până la suma de 200 € pe an calendaristic.
  • Toate comunicările și documentele sunt disponibile în limbile neerlandeză și engleză. Documentele importante sunt disponibile și în limbile poloneză, română, bulgară și maghiară.

Polița nouă

Noua dumneavoastră poliță pentru 2024 va fi disponibilă în contul dumneavoastră online, My HollandZorg, la 31 decembrie 2023. Veți avea nevoie de numărul dumneavoastră de client <a se vedea e-mailul> pentru a vă înregistra în My HollandZorg. În My HollandZorg veți găsi și cardul CEAS digital, sumarul perioadei de asigurare și, dacă solicitați acest lucru, un mesaj care conține formularul S1.

Prima Flexpolis 2024

Sumarul de mai jos arată sumele lunare pe care le veți plăti începând cu 1 ianuarie 2024.

 Name  
 Numărul de client <a se vedea e-mailul>  
   
 Asigurarea de sănătate de bază  €
   
 No Risk I  €
 No Risk II  €
 Prima netă (suma plătită în fiecare lună)   €

Modificări aduse asigurării de sănătate

Conținutul asigurării de sănătate de bază este stabilit anual de guvern. Pe site-ul nostru, în documentul intitulat „Modificări aferente anului 2024”, explicăm ce se va modifica începând cu 1 ianuarie 2024.

Aveți întrebări?

Contactați-ne la centrul nostru de asistență pentru clienți. Vă ajutăm cu plăcere (în limbile neerlandeză și engleză).

Cu stimă,
HollandZorg

Berry Huizing,
Directorul serviciului de relații cu clienții