Roemeens M AV/TV

Dragă asigurat,

 

În acest e-mail vă explicăm care va fi prima dumneavoastră de asigurare în anul 2024. În plus, vă prezentăm modificările aduse asigurării dumneavoastră de sănătate.

 

Prima de asigurare de sănătate de bază și franșiza obligatorie 

Mai jos vă prezentăm suma exactă pe care trebuie să o plătiți lunar începând cu 1 ianuarie 2024 (pentru fiecare persoană asigurată) aferentă asigurării dumneavoastră de sănătate, precum și suma franșizei. În conformitate cu asigurarea de sănătate de bază, unele costuri fac obiectul unei franșize obligatorii („eigen risico”) sau al unei contribuții personale („eigen bijdrage”). Franșiza obligatorie se aplică pentru fiecare persoană asigurată cu vârsta de cel puțin 18 ani și este suma inițială pe care dumneavoastră, în calitate de persoană asigurată, trebuie să o plătiți pentru costurile dumneavoastră medicale.  Această sumă este stabilită de Guvernul Țărilor de Jos în fiecare an. În 2024, franșiza obligatorie este de 385 €.  

 

Noua dumneavoastră primă

Name  
Numărul de client <a se vedea e-mailul>  
   
Asigurarea de sănătate de bază   €
Asigurarea suplimentară  
Start / Extra / Plus / Top  €
TandExtra / TandPlus  € 
 
Total  

 

Beneficiile asigurării de sănătate HollandZorg

  • Toate comunicările și documentele HollandZorg aferente asigurărilor sunt disponibile în limbile neerlandeză și engleză. De asemenea, tot mai multe informații sunt disponibile și în limbile poloneză și română.
  • Majoritatea facturilor de la furnizorii de servicii medicale sunt trimise direct către HollandZorg, deci nu trebuie să plătiți înainte.
  • Persoanele care lucrează în Țările de Jos și locuiesc în alte țări sunt acoperite de asigurarea medicală în țara lor de reședință.

Polița nouă și CEAS în My HollandZorg

Noua dumneavoastră poliță pentru 2024 va fi disponibilă în contul dumneavoastră personal online, My HollandZorg, în cinci zile (lucrătoare). Veți avea nevoie de numărul dumneavoastră de client <a se vedea e-mailul> pentru a vă înregistra în My HollandZorg. În My HollandZorg veți găsi și cardul CEAS digital, sumarul perioadei de asigurare și, dacă solicitați acest lucru, un mesaj care conține formularul S1.


Modificarea asigurării suplimentare

În 2024 veți putea modifica asigurarea suplimentară și/sau dentară. Aveți întrebări cu privire la asigurarea suplimentară și/sau dentară în 2024? Aflați mai multe informații în această privință pe site-ul nostru (hollandzorg.com/supplementary). Vă puteți modifica asigurarea din My HollandZorg.

 

Modificări aduse asigurării dumneavoastră de sănătate

Acoperirea oferită de asigurarea de sănătate de bază este stabilită anual de guvern. Am adus și noi mici modificări asigurării suplimentare. În Prezentarea modificărilor aferente anului 2024 explicăm ce se va modifica începând cu 1 ianuarie 2024.

Prestație în natură în caz de boală: contribuția la costuri

Orice persoană care lucrează și/sau locuiește în Țările de Jos poate primi o contribuție din partea Administrației Fiscale și Vamale pentru a plăti o parte a primei de asigurare de sănătate. Aceasta este cunoscută sub denumirea de prestație în natură în caz de boală (Zorgtoeslag). Suma exactă a prestației în natură în caz de boală depinde de venitul dumneavoastră. Puteți solicita prestația în natură în caz de boală la Administrația Fiscală și Vamală. Pentru a o solicita, aveți nevoie de un DigiD. Pentru mai multe informații, apelați linia de asistență pentru străini a Departamentului fiscal la +31 (0) 55 5385385 sau consultați site-ul.

Aveți întrebări?

Contactați-ne la centrul nostru de asistență pentru clienți. Vă ajutăm cu plăcere (în limbile neerlandeză și engleză).

Cu stimă,
HollandZorg

Berry Huizing,
Directorul serviciului de relații cu clienții