Onboarding 1 - bg

Добре дошли

Уважаеми господине/госпожо,

С удоволствие Ви приветстваме в HollandZorg — специалисти по здравно осигуряване за чуждестранни работници. Благодарение на Вашата здравноосигурителна полица Flexpolis, която включва допълнително покритие No Risk I и II, Вие получавате достъп до здравен специалист, когато имате нужда от такъв.

През следващите 2 месеца ще получите общо 4 електронни писма от нас. В настоящите електронни писма ще намерите повече информация за нидерландската здравна система. В днешното електронно писмо ще говорим за Вашия план за здравна застраховка и къде можете да намерите своята полица.

Достъп до Вашите документи за застраховка: My HollandZorg

Във Вашата лична, сигурна онлайн среда на My HollandZorg можете да намерите цялата необходима информация за Вашето здравно осигуряване. В My HollandZorg ще намерите Вашата застрахователна полица, Вашата цифрова европейска здравноосигурителна карта (ЕЗОК), преглед на застрахователния си период и с формуляр S1. За да се регистрирате в My HollandZorg, ще Ви трябва Вашият „свързан номер“: <see e-mail>

Посетете My 

Отлична грижа с нашия здравноосигурителен план

Всеки, който живее или работи в Нидерландия, е задължен по закон да сключи договор за здравна застраховка. Вашият здравноосигурителен план е особено подходящ за Вас като чуждестранен работник. Вашият здравноосигурителен план включва:

  • Основна здравна застраховка
    Основната здравна застраховка HollandZorg покрива здравните разходи за консултация с общопрактикуващ лекар (ОПЛ, или huisarts на нидерландски), прием в болница и спешна помощ. Имате достъп до всяка болница в Нидерландия.

     

  • Ползите от No Risk I и II
    С допълнителните пакети No Risk I и II се покриват определени допълнителни медицински разходи. Например при повечето здравни застрахователни дружества Вие сами плащате първите € 385 от разходите за здравни грижи. Това се нарича ексцедент. Съгласно нашата политика Вие не трябва да плащате тази сума. Освен това за някои лекарства всички ние трябва сами да плащаме част от разходите. Това се нарича лично участие и може да възлиза на € 250.Отново, съгласно нашата политика не е нужно да плащате тази сума. Ние също така организираме и плащаме транспорта до Вашата страна в Европа в случай на медицинска необходимост или смърт.
    Разходите за спешна стоматологична помощ се покриват в размер до € 200 годишно. Ще намерите пълен преглед на покритието на нашия уебсайт.

Искате ли да научите повече?

Не намерихте това, което търсите? Можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти (на нидерландски и английски език) чрез вариантите за контакт по-долу.

 

С уважение,

 

Berry Huizing

Директор „Продажби“

HollandZorg

 

ПП: Научете повече за здравеопазването, работата и живота в Нидерландия на адрес workinnl.nl

Your access to medical care for international workers