Onboarding 1 - ro

Bine ați venit

 

Dragă domnule doamnă,

Vă urăm bun venit la HollandZorg, specialistul în asigurări de sănătate pentru angajații internaționali. Cu polița Flexpolis de asigurare de sănătate, care include acoperirea suplimentară No Risk I și II, aveți acces la un profesionist în domeniul sănătății, în caz de nevoie.

În următoarele 2 luni veți primi 4 e-mailuri din partea noastră. Aceste e-mailuri vor include mai multe despre sistemul de sănătate olandez. În e-mailul de astăzi vom discuta despre planul dumneavoastră de asigurare de sănătate și unde puteți accesa polița.

Accesul la documentele dumneavoastră de asigurare: My HollandZorg

În spațiul dumneavoastră online sigur și personal My HollandZorg puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la asigurarea dumneavoastră de sănătate. În My HollandZorg veți găsi polița de asigurare, cardul EHIC digital, sumarul perioadei de asigurare și, conține formularul S1. Veți avea nevoie de „numărul dumneavoastră de client” pentru a vă înregistra în My HollandZorg: <see e-mail>

Accesați My 

Asistență medicală excelentă cu planul nostru de asigurare de sănătate

Toată lumea care locuiește sau lucrează în Regatul Țărilor de Jos este obligată legal să încheie o asigurare de sănătate. Planul dumneavoastră de asigurare de sănătate este în special potrivit pentru dumneavoastră în calitate de angajat internațional. Planul dumneavoastră de asigurare de sănătate include:

  • Asigurarea de sănătate de bază
    Asigurarea de sănătate de bază HollandZorg acoperă costurile pentru un consult la medicul generalist (medic generalist sau huisarts în limba neerlandeză), internări în spital și asistență medicală de urgență. Aveți acces la orice spital din Regatul Țărilor de Jos.
  • Beneficiile No Risk I și II
    Cu pachetele suplimentare No Risk I și II sunt acoperite anumite costuri medicale suplimentare. De exemplu, la majoritatea asigurătorilor de sănătate plătiți primele costuri pentru asistența medicală în valoare de 385 €. Această sumă se numește exces. Conform poliței noastre nu trebuie să plătiți această sumă. În plus, pentru anumite medicamente, cu toții trebuie să plătim o parte din costuri. Aceasta se numește contribuție personală și poate însuma 250 €.De asemenea, conform poliței noastre nu trebuie să plătiți această sumă. De asemenea, vă organizăm și plătim transportul către țara de origine în Europa în caz de nevoie medicală sau deces.
    Asistența medicală dentară este acoperită până la suma de 200 € pe an. Veți găsi un sumar complet al acoperirii pe site-ul nostru.

Doriți să aflați mai multe?

Nu ați găsit ceea ce căutați? Puteți contacta Centrul nostru de asistență pentru clienți (în limba neerlandeză și în limba engleză) prin intermediul opțiunilor de contact de mai jos.

 

Cu stimă,

Berry Huizing

Director Clienți

HollandZorg

 

PS: Aflați mai multe despre serviciile de asistență medicală, munca și traiul în Regatul Țărilor de Jos pe workinnl.nl