Onboarding 4 - bg

Уважаеми господине/госпожо,

В последното ни писмо относно нидерландската здравна система ще Ви насочим към някои уебсайтове за здравеопазване и здравни грижи, които може да намерите за полезни.

Нашият уебсайт HollandZorg (на английски) предоставя информация за:

Други полезни уебсайтове:

  • Workinnl.nl  — информация за работата и живота в Нидерландия на няколко езика. Уебсайтът включва информация относно заболявания и здравеопазване и предоставя помощ и подкрепа, ако имате проблеми.
  • Zorgverzekeringslijn („Линия за здравно осигуряване“) предлага информация на няколко езика, например относно здравните обезщетения. Ако имате право на такова обезщетение, нидерландското правителство ще плати част от Вашата месечна премия.
  • Moetiknaardedokter.nl е удобно приложение на няколко езика. Това приложение Ви помага, когато имате здравословни симптоми и искате да знаете какво трябва да направите.
  • RIVM (Национален институт за обществено здраве и околна среда) предоставя информация за общественото здраве, например относно ваксинации.

Искате ли да научите повече?

Не намерихте това, което търсите? Можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти (на нидерландски и английски език) чрез вариантите за контакт по-долу.

 

С уважение,

Berry Huizing

Директор „Продажби“

HollandZorg

useful information for international workers