Onboarding 4 - hu

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Utolsó – a holland egészségügyi rendszerről szóló – e-mailünkben néhány hasznos, az egészséggel és az egészségügyi ellátással foglalkozó weboldallal ismertetjük meg önt.

 

A HollandZorg weboldal (angol nyelven) a következőkről nyújt tájékoztatást:


További hasznos weboldalak:

  • Workinnl.nl – Tájékoztatás a hollandiai munkavállalásról és életről több nyelven. A weboldal betegségekkel és egészségügyi ellátással kapcsolatos információkat tartalmaz, valamint segítséget és támogatást nyújt, ha bármilyen problémája van.
  • A Zorgverzekeringslijn („egészségbiztosítási vonal”) több nyelven nyújt tájékoztatást például az egészségügyi ellátásokról. Amennyiben ön jogosult ilyen ellátásra, úgy havi díjának egy részét a holland kormány állja.
  • A Moetiknaardedokter.nl egy praktikus többnyelvű alkalmazás. Segít, ha betegség tüneteit észleli magán, és tudni szeretné, hogy mit kell tennie.
  • Az RIVM (Nemzeti Közegészségügyi és Környezetvédelmi Intézet) közegészségügyi információkkal szolgál, pl. az oltásokkal kapcsolatban.

Többet szeretne tudni?

Nem találta meg, amit keresett? Bátran forduljon ügyfélszolgálati központunkhoz (holland és angol nyelven) az alábbi elérhetőségeinken.

 

Üdvözlettel:

Berry Huizing

Ügyfélkapcsolati Vezető

HollandZorg

useful information for international workers