Dragă domnule doamnă,

În ultimul nostru e-mail cu privire la sistemul de sănătate olandez vă vom ghida către anumite site-uri privind sănătatea și asistența medicală pe care le puteți considera utile.

 

Site-ul nostru HollandZorg (în limba engleză) oferă informații cu privire la

Alte site-uri utile

  • Workinnl.nl – informații despre munca și traiul în Regatul Țărilor de Jos disponibile în mai multe limbi. Site-ul include informații privind afecțiunile medicale și asistența medicală și oferă ajutor și sprijin în cazul în care întâmpinați probleme.
  • Zorgverzekeringslijn („Linia de asigurare de sănătate”) oferă informații în mai multe limbi, de exemplu cu privire la beneficiile privind asistența medicală. Dacă aveți dreptul la acest beneficiu, guvernul olandez vă va plăti o parte din prima lunară.
  • Moetiknaardedokter.nl este o aplicație utilă disponibilă în mai multe limbi. Aceasta vă ajută când aveți simptome medicale și doriți să aflați ce trebuie să faceți.
  • RIVM (Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu) oferă informații privind sănătatea publică, de exemplu vaccinările.

Doriți să aflați mai multe?

Nu ați găsit ceea ce căutați? Puteți contacta Centrul nostru de asistență pentru clienți (în limba neerlandeză și în limba engleză) prin intermediul opțiunilor de contact de mai jos.


Cu stimă,

Berry Huizing

Director Clienți

HollandZorg

useful information for international workers